RTV Trophy

De RTV Trophy is het evenement waar elke visser op wacht. Een karperwedstrijd van 1 week lang op “le Valdore” in Frankrijk. 15 koppels die strijden om de wissel trofee waarbij gezelligheid voorop staat. Al 7 jaar lang is het een zeer gezellige boel onder elkaar , koppels overleggen waar en hoe ze gaan vissen en overleggen soms ook nog met hetzelfde aas te vissen.

De RTV Trophy duurt van Zaterdag middag 16.00 uur t/m Vrijdag avond 20.00 uur. De loting vind altijd plaats in de winkel een week voordat we vertrekken, de spanning is dan ook goed te voelen , nadat iedereen zijn stek heeft getrokken beginnen direct de tactieken een rol te spelen onder het genot van een hapje en een drankje is dit zeer goed te doen.

Ligging & accommodatie
Le Valdore is een mooi bergachtig gebied langs de kust op 4,5 uur rijden van Den Haag. Bij aankomst wordt u ontvangen in het clubhuis/restaurant door de wedstrijdleiding van RTV waarbij een drankje altijd op zijn plaats is en er gesproken wordt over de omgeving. Op het complex is een mooi douchegebouw aanwezig met 3 douches en 2 toiletten.Op stek 6 van meer 1 staat ook nog een portocabine met 2 toiletten zodat je niet ver hoeft te lopen.Je kunt gebruik maken van de vriezers van het clubhuis maar moet daar iets voor betalen. Het mooiste van deze meren is dat je op elke stek een stroomvoorziening hebt. Erg handig voor het opladen van accu’s maar ook voor de nodige luxe zoals : senseo, frituurpan, radio enz.

Vissen
Wij vissen de wedstrijd met 2 hengels om zo iets minder hengeldruk op het water te hebben. Op beide meren zwemmen vissen tot over de 25 kilo en zeer zware meervallen.