Witvissen

Witvissen wordt elk jaar weer populairder in onze regio, van jong tot oud gooit graag een hengeltje uit in de stadsgrachten of in onze vijvers. Wij hebben dan ook een ruime keus aan vaste hengels , pickers, feeder- en match hengels. Vanaf 3 meter t/m 12 meter liggen in onze winkel op voorraad, maar ook werphengels voor kinderen liggen in de schappen. Complete tuigjes zijn dan ook niet weg te denken met een zeer ruime keus vind u altijd wel een mooi setje.

Op klein materiaal zijn wij ook goed vertegenwoordigd, van haakjes t/m elastiek en method feeder alles is aanwezig. Onze voer afding is dan ook ruim opgezet en ons huisvoer ontbreekt dan ook niet.
Wij vertegenwoordigen de voermerken: Lasebo, MS baits, v.den Eynde, Bait tech, Arca, Neo baits, justus, evezet, preston, korum. Dus ruime keus voor elke visser op elk water wat u wilt bevissen.

Diverse flavours zoals Lever, Aminol,Hemp oil, Tuna Oil, Aardbei, scopex, tutti frutti ontbreken niet. Schepnetten , leefnetten in alle maten en soorten en niet te vergeten pannetten. Kom langs en bekijk ons assortiment bij RTV Hengelsport.

image image1 image2 image3 image4 image5 image6 image7 image8 foto 5 (Small)

Van_Den_Eynde Bait-Tech-logo Logo_Evezet-314px preston-logo1 th9982GLNO Arca-logo2 logo_korum2 msrange_Logo spro