Karpers

imageOnze winkel is het meest gespecialiseerd in de karper afdeling, ongeveer de helft is dan ook gevuld met uiteenlopende artikelen. Met meer dan 12 verschillende merken van goedkoop voor de recreant tot duur voor de professionele visser. Wij vinden het dan ook fijn om recreanten alles uit te leggen over verschillende systemen die kunnen worden toegepast bij het karper vissen. Van onderlijnen tot aasproducten, alles is mogelijk, zelfs knoopavonden ontbreken niet !!

1 x per jaar vind er een RTV Karper dag plaats voor de jeugd, het RTV Team staat dan een hele dag klaar om jonge visser alles te leren in de karper visserij.
De merken die wij voeren  zorgen ervoor dat u in alle prijsklasse bij ons terecht kunt. Van haakjes, onderlijnen, tassen, foudralen, hengels, aas, lijnen, optonics, landingsnetten, onthaak matten, molens enz. wij hebben het. Mochten we artikelen niet in huis hebben zijn deze mits ze op voorraad zijn bij de leverancier binnen 1 week bij RTV aanwezig.

RTV Hengelsport heeft ook een eigen boilie de Dark Power Robin red (private Label) , gemaakt door Pro Line op ons verzoek met de juiste ingrediënten. Een vismeel boilie met een flavour van Pineaple / Scopex met een toevoeging van Robin Red. Deze boilie is te bestellen in Ready made of Freezer Baits en heeft zich in de afgelopen 5 jaar flink bewezen.

image10 image11 image9 foto foto 1 foto 2 foto 7 foto 8 foto 10 foto 11 foto 14 foto 17 foto 18 foto 20 foto 21 foto 22

gamakatsu korda albatros_logo arca Avid_Carp_Logo gardner 2 kryston nash nash logo proline-logo anaconda dynamite logo_fox2 logo_taska rigsolutions-logo