Gillham’s Fishing Resort Thailand

Gillham’s Fishing Resort Thailand is een van de mooiste vis resorts in de wereld. Het resort ligt in de schitterende omgeving van Krabi en 30 minuten van het vliegveld. Met meer dan 42 verschillende soorten vis die gevangen kunnen worden op 1 resort maakt het wel heel uniek. Het resort beschikt over een zeer goed restaurant, zwembad, fitness ruimte en binnenkort zelfs luxe massage ruimtes. Er staan 7 lodges op het resort die weer onderverdeeld zijn in 4 compartimenten.

Het boeken van uw reis naar Gillham’s Fishing Resort  in Thailand kan via RTV Hengelsport. U zegt welke periode u op het resort wilt verblijven en wij informeren of er een plek vrij is voor u. Alles is mogelijk !! 1 visser met vrouw…2 vissers… 2 dagen of een week het maakt niet uit. Voor elke mogelijkheid zijn aparte prijzen om zo iedereen goed van dienst te zijn.

Inbegrepen bij uw boeking zijn:
– Vissen met 2 hengels, worden daar geleverd.
– 2 kilo boilies per dag.
– Ontbijt, kan worden gebracht door gids op de stek.
– U wordt gehaald en gebracht van het vliegveld, 25 min.

Het enige waar u zelf voor hoeft te zorgen zijn uw vliegticket en het avondeten wat in Thailand niet al te duur is.

Het vissen mag van 07.00 uur ’s ochtends tot 20.00 uur ‘s-avonds. In overleg met de gidsen die u de hele dag van dienst zijn worden de plekken verdeeld en is het altijd mogelijk om te verkassen naar een andere plek. Vangt u een vis blaast u op een fluitje die door de gidsen verstrekt zijn, een gids zal dan uw kant opkomen en u begeleiden en diverse aanwijzingen geven wat te doen. Foto’s moeten in het water genomen worden en na het opspuiten van clinic worden de vissen weer snel teruggezet.

Omgeving Gillham’s Fishing Resort Thailand
In de omgeving is ook veel te beleven, zoals een eiland tour en olifant rijden, het kan allemaal. Binnen 20 minuten zit u aan de kust van ao nang met veel restaurants en bars en winkels waar u gezellig geniet van het mooie uitzicht over zee. Zie hieronder in diverse foto mappen wat voor een schitterend resort Gillham´s is. Wij helpen u dan ook graag verder met eventuele boekingen en info.

Meer informatie

Maak gebruik van onderstaande contactformulier voor meer informatie.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw bericht

    Foto’s Gillham’s Fishing Resort accommodatie

    Foto’s Gillham’s Fishing Resort vissen